Forsinkelser Og Aflysninger Med Air Berlin

ForsideAIR BERLIN

Air Berlin, der engang var tyskejet, er i dag ejet af Etihad Airways. Flyselskabet positionerer sig selv om en hybrid mellem et fuld-service selskab og et lavprisselskab. Sagt på en anden måde får man med Air Berlin lave flybilletpriser og relativ høj service.

Air Berlin er Tysklands næststørste flyselskab, og de flyver årligt over 28 millioner passagerer til deres 135 destinationer verden over. Fra Københavns lufthavn transportere man årligt næsten 500.000 passager fordelt over 45 ugentlige afgange.

Er Dit Air Berlin Fly Forsinket Eller Aflyst? – Læs Med Her

Air Berlin er ikke meget anerledes end andre flyselskaber. Man kan ikke undgå, at Air Berlin fly en gang i mellem aflyses eller forsinkes. Hvis dette er tilfældet er det til gengæld rart at vide, at man som Air Berlin kunde kan have ret til en erstatning.

Du kan have ret til en kompensation i form af en erstatning på op til 600 € pr. person. Forudsætningen for at være berettiget til denne kompensation er at dit fly som minimum skal være forsinket i 3 timer eller aflyst. Hvis du bliver nægtet adgang til et Air Berlin fly kan du også have ret til erstatning.

Denne ret til erstatning er du sikret i gennem EU forordningen 261/2004. Forordningen gælder for rejser foretaget inden for EU og lande som Schweiz, Norge og Island m.fl. og flyselskaber der er tilhørende disse lande.

Forsinket Eller Aflyst Fly? – Air Berlin Har Bevisbyrden

I EU forordningen 261/2004 står der, at det er flyselskaberne der har bevisbyrden når et fly forsinkes eller aflyses. Hvis flyselskabet står til ansvar for forsinkelsen eller aflysningen og dette ikke kan modbevises, skal de altså udbetale erstatning til passagererne.

Imidlertid kan flyselskaber som Air Berlin finde på at erklære sig uskyldige i forbindelse med forsinkelsen eller aflysningen for at undgå at betale. I sådanne tilfælde vil Flycancel eskalere til højeste instans, Trafikstyrelsen, som har sidste ord.

Hvis Trafikstyrelsen konkluderer, at Air Berlin bærer skylden for forsinkelsen eller aflysningen betragtes sagen som endegyldig lukket og passagerene får udbetalt deres erstatning på op til 600 € pr. person.

Opkræv Erstatning For Din Forsinkelse Med Air Berlin Nu!

Det er ret nemt at starte en erstatningssag mod Air Berlin. Det kræver blot at du går ind på www.flycancel.com. Her kan du udfylde formularen på forsiden og indsende en kopi af din billet.

Hvis du ikke kan finde din billet er alt håb ikke ude. Du kan få en kopi af din billet ved at tage kontakt din rejseagent eller Air Berlin. Bemærk at man kan søge erstatning for rejser foretaget med Air Berlin der er op til 3 år gamle fra dags dato.

Størrelsen af din erstatning afhænger af afstanden mellem din start- og slut destination.

Søg din Erstatning